Natalia Soetjipto ( @ ) Instagram Profile

Natalia Soetjipto

  • 1034 posts
  • 17468 followers
  • 2938 following

Natalia Soetjipto Profile Information

“You’re braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think.” Always confident with everything you believe! #happyfridayeveryone 🙏🏻

“You’re braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think.” Always confident with everything you believe! #happyfridayeveryone 🙏🏻
190 11 50 days ago

Jacob my little man😋🥰 All time favorite expression nya Jacob😆 He always curious about everything, tapi tetep harus cool ya 😝

Jacob my little man😋🥰 
All time favorite expression nya Jacob😆 He always curious about everything, tapi tetep harus cool ya 😝
167 35 55 days ago

Two wonderful men in the family💕 Very thankful for both of them. Meskipun telat, Happy Fathers Day @goldenming, thank you for being such a great father and husband!😍🥰

Two wonderful men in the family💕 Very thankful for both of them. Meskipun telat, Happy Fathers Day @goldenming, thank you for being such a great father and husband!😍🥰
131 4 2 months ago

Saturday is always a perfect day for mom and daughter date like this✨🥰 Live your life to the fullest😊 Paling suka bisa twinning outfit with little me @rebecca.ngo 👩‍👧 #behappy #grateful #daughter

Saturday is always a perfect day for mom and daughter date like this✨🥰 Live your life to the fullest😊 
Paling suka bisa twinning outfit with little me @rebecca.ngo 👩‍👧
#behappy #grateful #daughter
206 9 2 months ago

My expression whenever the foods are ready on the table😋😚 How was your day guys? Hope you all had a great amazing day!🙏🏻😄

My expression whenever the foods are ready on the table😋😚 
How was your day guys? Hope you all had a great amazing day!🙏🏻😄
135 2 2 months ago

Don’t wait for everything to be perfect before you decide to enjoy your life💗 If you already enjoy your life, you’ll enjoy everything 🙏🏻😇 #blessedsunday #happysunday

Don’t wait for everything to be perfect before you decide to enjoy your life💗 If you already enjoy your life, you’ll enjoy everything 🙏🏻😇 #blessedsunday #happysunday
187 3 2 months ago

Having quality time with your daughter is important for me.👩‍👧💕 communicating with a daughter and a son is little bit different. Especially Becca yang kelihatannya sangat ceria dan ekspresif namun ternyata sangat lembut hatinya. Jadi, meluangkan waktu buat mendengar apa yang ada dia rasa dan pikirkanbitu penting banget. She is a great big sister and a good listener too. She never stop amaze me with her personality day by day💕 apalagi kalau udah nge dance blackpink🥰😂 #motherhood #motherdaughter #motherlove

Having quality time with your daughter is important for me.👩‍👧💕
communicating with a daughter and a son is little bit different. Especially Becca yang kelihatannya sangat ceria dan ekspresif namun ternyata sangat lembut hatinya. Jadi, meluangkan waktu buat mendengar apa yang ada dia rasa dan pikirkanbitu penting banget. She is a great big sister and a good listener too. She never stop amaze me with her personality day by day💕 apalagi kalau udah nge dance blackpink🥰😂 #motherhood #motherdaughter #motherlove
179 9 2 months ago

Buat yang bertanya-tanya kemana Jacob di family photoshoot halloween kemarin, ini jawabannya!👻🤣 Si vampir cilik susah banget buat stay, jadi harus cepet-cepetan banget fotonya! Untung si @jackytlight jago, bisa dapet foto pas Jacob ready🥰😍 Kalau Rebecca jangan khawatir, dia udah jago pose sendiri😍❤️ Coba di lihat sampai akhir😁 #throwback #halloweencostume

Buat yang bertanya-tanya kemana Jacob di family photoshoot halloween kemarin, ini jawabannya!👻🤣
Si vampir cilik susah banget buat stay, jadi harus cepet-cepetan banget fotonya! Untung si @jackytlight jago, bisa dapet foto pas Jacob ready🥰😍
Kalau Rebecca jangan khawatir, dia udah jago pose sendiri😍❤️ Coba di lihat sampai akhir😁 
#throwback #halloweencostume
204 19 2 months ago

NOW UP!! Chit and chat with @jackytlight special #HALLOWEEN Shopping👻🧡 Kita di challenge buat shopping under 500.000 di @shopee_id dan dressed up for #halloween 😂 Penasaran gimana make over ala aku dan @jackytlight ?! langsung aja check NATSOE Channel😚 Link is always on bio👀🤍 Btw, yuk ucapin Jacky HAPPY BIRTHDAY!!!🥳🥳

NOW UP!! Chit and chat with @jackytlight special #HALLOWEEN Shopping👻🧡 
Kita di challenge buat shopping under 500.000 di @shopee_id dan dressed up for #halloween 😂 
Penasaran gimana make over ala aku dan @jackytlight ?! 
langsung aja check NATSOE Channel😚 Link is always on bio👀🤍
Btw, yuk ucapin Jacky HAPPY BIRTHDAY!!!🥳🥳
63 0 2 months ago

Happy Halloween from our family!👻🥰 Sesi foto keluarga yang seru banget, kapan lagi kan pake kostum kembar sekeluarga gini. Belum lagi kehebohan makeup nya yang WOW banget😍 Kalian pake costum apa nih untuk #halloween? Rate 1-10 for our #halloweenoutfit please👀

Happy Halloween from our family!👻🥰 
Sesi foto keluarga yang seru banget, kapan lagi kan pake kostum kembar sekeluarga gini. Belum lagi kehebohan makeup nya yang WOW banget😍 
Kalian pake costum apa nih untuk #halloween?

Rate 1-10 for our #halloweenoutfit please👀
223 45 2 months ago

Don't rush the process. Allow yourself to grow at your own pace. Stop comparing your life to what other people are doing. #happyfriday style by @rikkisi @milsonmassie 📸 @jiangvivienne 🥰 @elisahanmua

Don't rush the process. Allow yourself to grow at your own pace. Stop comparing your life to what other people are doing. #happyfriday

style by @rikkisi  @milsonmassie 
📸 @jiangvivienne
🥰 @elisahanmua
148 7 2 months ago

“Happiness is a state of mind. It’s just according to the way yo look at things” - Walt Disney Thank you for talented people: styled by @rikkisi @milsonmassie 📸 @jiangvivienne 🥰 @elisahanmua

“Happiness is a state of mind. It’s just according to the way yo look at things” - Walt Disney 

Thank you for talented people:
styled by @rikkisi  @milsonmassie 
📸 @jiangvivienne
🥰 @elisahanmua
154 7 2 months ago